mandag, oktober 17, 2005

Treningsidiot...

Tidligere i høst startet det en ny kampsport klubb her ute.

Idag var det tid for gradering av ungene som trener der, det var jo bare super gøy å se de vise alt de hadde lært på to måneder.

Er selv blitt en liten treningsidiot, og trener 3-4 økter i uken: mandag og første økt torsdag er det karakte jitsu, mens andre økt torsdag er selvforsvarskurs. Siste fredagen i måneden er det "Svetten", der det som regel er kick-boksing det går i til høy musikk...

På dagens trening var det første trening der så godt som alle hadde fått drakter. Det så jo faktisk ganske bra ut, spesielt siden vi i løpet av helga hadde fått de resterende mattene vi manglet på golvet så var det enda bedre plass.

Kan bare anbefale alle som vurderer å begynne å trene kampsport eller lignende å gjøre det. Var veldig lenge sikker på at dette ikke var noe for meg, men har ikke angret på at eg har vært med på alle treningene eg har kunnet til nå... Har bare vært positivt, og kjempekjekt!

TeamKi er en kanonbra klubb å være tilsluttet. Gleder meg allerede til de to neste ukene da vi skal få inn litt andre trenere, da vår trener må jobbe, og ikke minst til treningssamlingen vi skal ha i november!

mandag, oktober 03, 2005

Kvikk-undersøkelser fortsetter

Forsvarssjefen har bestemt at Universitetet skal få fortsette med kvikk undersøkelsene ut år 2006.
Etter dette vil saken bli tatt med i en større undersøkelse som skal gjennomføre med fokus på strålingsfaren i Forsvaret.

Dette var en god nyhet, i motsetning til den som kom i slutten av forrige måned der det ble sagt at undersøkelsene skulle avsluttes, noe som ville ført det videre arbeidet med saken ut i det uvisse.

Kjenner selv folk som har fått barn med misdannelser etter å ha jobbet ombord på KNM KVIKK, og synes det er viktig at alle som har opplevd dette fortjener den respekt av Forsvaret at undersøkelsene fortsetter, og ikke minst at Forsvaret vedgår at strålingen ombord på disse båtene har vært i overkant.