torsdag, august 21, 2008

En helt alminnelig dag på jobb...

Her på Venstres Hus har vi det til tider travelt, til tider ikke fullt så travelt og til tider lite å gjøre på...
Så i disse tider med lite å gjøre finner vi stadig nye måter å underholde oss selv på... Siste påfunn er oovoo... Vi, som i meg, biong og bjerkholt, trengte å kunne overvåke hverandre mens vi gjorde ingenting på kontorene våre mandag ettermiddag...
Og siden eg da sitter på en MAC så vil ikke msn gi meg overvåkningsmulighet, og skype ikke klarte å ha videokonferanse med tre stykk samtidig så måtte vi leite opp noe nytt... Eg fant etter å ha googla litt dette systemet - oovoo

Så vi måtte jo prøve det ut...

Som dere ser syntes Boye og Chris at dette var supermorsomt - spesielt når de kunne putte post-it lapper på seg selv...

tirsdag, august 19, 2008

Klargjøring for studiestart

Erlend i Greighallen mandag ettermiddag mens vi gjør klar til studiestart på tirsdag. Det ble en vellykket dag med 14 stykker som ville få mer informasjon om aktiviteten i Hordaland Unge Venstre:-) Satser på at de klarer å få minst like mange på tirsdag når HIB har studiestart.

Sivert Høyem og Madrugada på Periferifestivalen!:-D

I helga føregjekk historias andre Periferifestival.

Festivalen skjer basert på dugnad - av lokale og folk frå kulturlivet i Bergen.

Eit av årets høgdepunkt var heilt klart Madrugada...

mandag, august 18, 2008

Den som hadde penger...

Satt å prata med Tone Krone på msn om leiligheter og steder og bo i Oslo, og tok turen inn på finn.no for å se om det var noe artig som lå ute...

Ga fort opp - men kom på at eg skulle se etter leiligheta til Roy når eg først var der inne... Er jo artig å se hvordan annonsen ble og ikke minst bildene... Sitter nå og drømmer om mye penger og kjenner et savn... Leiligheten er jo bare utrolig fin!


fredag, august 15, 2008

Susanne Glesnes legg opp

Etter et fantastisk surt, og ufortjent tap 1-2 for Brasil i dagens 8-delsfinale i OL meddelte Susanne Glesnes media at ho nå legg opp.
Etter å ha spela samman med Katrine Maaseide i 8 år var det no nok. Hovedgrunnen var nok hennar 3 år gamle son, og kombinasjonen med 200 reisedøgn i året.

Veldig synd at kommunens store idrettsstjerne gjer seg - men ein stor takk for mange flotte og spanande kampar og ein fantastisk innsats skal du ha!