tirsdag, desember 11, 2007

Dagbok frå IFLRY seminar:”Youth Empowerment: Learning and Participation”

Søndag 9/12-07:

I går var eg innom LYMEC sitt EC i Stockholm for å ha møte i NLRU og et fellesmøte med Nordiska Centerungdommens Förbund (NCF). Fekk og med meg avslutningsmiddagen og festen etterpå, noko som atter ein gong var stor suksess. Dette resulterte i reduserte søvn timer frå 5 timer dei siste nettene til ingen søvn. Hadde jo avtalt og møte Jan van Ruun frå Nederland på flytogterminalen 0545.

Det var på tide å sette nesen retning Øst-Europa, og målet for reisen er Sarajevo, der the International Federation of Liberal and Radical Youth holder seminar, med påfølgende EC, kongress og gallamiddag i anledning IFLRY sitt 60 årsjubileum.

Først fly frå sthlm til munchen – sov

Andra flyet – prøve å sove, lite søvn.

Møtt av Adi og Medine på flyplassen og kjørt til hotellet, der eg møtte romvennina mi her Ana Kleptova frå Makedonia. Etter litt frem og tilbake med mulig rombytting grunnet mangel på 3 senger… Her er en stor dobbelseng og en sovesofa som blir dobbelseng. Vi ser enda ikke problemet…

Programmet for resten av dagen var forelesninger og gruppearbeid, blant annet et gruppearbeid der en så på de ulike lands utfordringer og fordeler rundt temaet. Her stilte vi spørsmålene vi ville ha svar på, for så å finne ut svarene i gruppen. Eg har nå lært litt mer om Philipinane, Romania og Polen.

Før middag var det en gjeng som spilte bowling, da det både er badebasseng, bowling og treningssenter her på hotellet… nice!

Etter middag gikk vi alle ut for å finne en bar vi kunne drikke noen øl på… vi gikk et stykke, for så å gå tilbake til den første vi gikk forbi like utenfor hotellet… Ved midnatt spilte gutta fotballkamp mot et bosnisk lag… Det endte vel med tap, litt småskader og et brukket håndledd på fyren fra Libanon.

Ingen kommentarer: