fredag, desember 14, 2007

IFLRY EC&GA

Så er General Assembly i gang! I går var det Executive Comittee. Det å være her for NLSF er en glede! En sann fryd å ha egen stemmerett! Og spesielt under EC da NUV ikke hadde stemmerett grunnet feil med medlemskontigentbetaling.
Selvom vår kjære Boye var snill nok til å sitte ved min side og hjelpe meg, så var det en glede å sitte å faktisk stemme for meg selv, og vite at Boye ikke kunne stemme... hihi... Litt slemt, men ellers helt ok:-)

Første del av dagen i dag har gått til "roll call" - som er en opplesing av organisasjonens navn og land, og hvor mange stemmer en har. Det har vært presentasjon av hva IFLRY byrået har gjort siden forrige møte i Dallas i sommer, regnskap for 2006 og budsjett for 2008.
Vi har nå etter lunsj flytta inn i gymsalen som er kald og litt for stor... Likte egentlig konferanserommet bedre;o)

Nå er det "Membership Issues", hvor man skal vurdere om nye medlemsorganisasjoner skal taes inn som fullkomne medlemmer, om de skal bli tatt inn som medlemmer som kan søke om fullt medlemsskap , om det er organisasjoner som ønsker å bli observatør medlemmer, eller om det er regionale organisasjoner som søker medlemsskap.

Vi har 5 organisasjoner som søker om fullt medlemsskap; ALYA fra Aserbaijan, FAL fra Elfenbenskysten, Young Progressive Democrats fra Irland, Libertarian Youth fra Costa Rica og TDYU fra Taiwan. Det er 4 organisasjoner som søker om å få kandidatmedlemsskap og to organisasjoner som søker om regionalt medlemsskap.
Siden det ikke er noen representanterfra Taiwan her, blir ikke deres søknad behandlet nå. Hver organisasjon har nå presentert seg og fått spørsmål. Vi har diskutert organisasjonene og skal nå stemme... (Dette blir gjort enkeltvis for hver org.)

VOTING OVER: ALYA, FAL, YPD og Libertarian Youth er nå alle fullstendige medlemmer i IFLRY! De varmeste velkomster til de alle.

PAUSE! vi kommer tilbake med etterhvert! :o)

Ingen kommentarer: